Skulle jeg en dag igen opleve hold i nakken eller muskel-smerter på en anden måde, vil jeg ikke tøve ret meget med at kontakte Michaiel – jeg oplevede at han i løbet af ganske få min. fik min stive og smertende nakke til at få den gode bevægelsesfrihed igen.

Jeg var på et lille kursus, hvor Michaiel også var deltager.
Jeg sad og pev lidt over den stive og smertende nakke, der hindrede mig i at dreje hovedet. Michaiel tilbød at ordne det og i løbet af max 5 min. hvor Michaiel havde fat i min arm og skulder og gav mig et stød – ja sådan følte jeg det var – kunne jeg igen bevæge hovedet til begge sider.

Efterfølgende lagde Michaiel sine hænderne omkring mine skuldre og jeg oplevede en svag summen i armene og i hænderne – på en behagelig måde – og jeg var total glad over at kunne bevæge hovedet uden smerter i nakken.

Vibeke Skousen