Referencer

Skulle jeg en dag igen opleve hold i nakken eller muskel-smerter på en anden måde, vil jeg ikke tøve ret meget med at kontakte Michaiel – jeg oplevede at han i løbet af ganske få min. fik min stive og smertende nakke til at få den gode bevægelsesfrihed igen.

Jeg var på et lille kursus, hvor Michaiel også var deltager.
Jeg sad og pev lidt over den stive og smertende nakke, der hindrede mig i at dreje hovedet. Michaiel tilbød at ordne det og i løbet af max 5 min. hvor Michaiel havde fat i min arm og skulder og gav mig et stød – ja sådan følte jeg det var – kunne jeg igen bevæge hovedet til begge sider.

Efterfølgende lagde Michaiel sine hænderne omkring mine skuldre og jeg oplevede en svag summen i armene og i hænderne – på en behagelig måde – og jeg var total glad over at kunne bevæge hovedet uden smerter i nakken.

Vibeke Skousen

Efter en stressende periode på job med tidspres, deadlines og ubehag bestilte jeg tid til en “afbalancering”.

Jeg kan ikke helt beskrive hvad du gjorde, men efter en halv times behandling mærkede jeg en indre ro og en behagelig afstresset fornemmelse i min krop.

Den følgende nat fik jeg den bedste nats søvn jeg havde haft i lang tid og oplevede en rar balance i mig selv. En fantastisk oplevelse, som virkelig hjalp mig igennem en svær tid.

Gitte Grønfeldt

Jeg havde i forbindelse med tennis træning skadet min venstre skulder, og gik i en uge med smerter, før jeg gik til min egen læge.
Besked fra lægen var at jeg skulle holde skulderen i ro i 2-3 måneder, dog vigtigt at jeg selv lavede øvelser hjemme.
Jeg kunne ikke “vente” de 2-3 måneder, som min læge sagde, så jeg kontaktede Michaiel, som jeg havde fået anbefalet af noget familie.

Efter en behandling og et par dages ro, var min skulder fri for smerter og igen klar til at spille tennis

Unni Ryding

Første gang jeg var til behandling hos Michaiel, var efter en skade som jeg havde pådraget mig ved motocross et år forinden. Lægerne havde beskrevet det som et “typisk” piskesmæld hvilket de ikke kunne gøre noget ved, og jeg måtte derfor lære at leve med den smerte jeg nu engang havde pådraget mig.

Jeg havde ikke ligefrem planlagt at jeg i en alder af 22 skulle begynde at føle mig “gammel”. Efter ulykken blev der sat mange begrænsninger for min hverdag, jeg kunne ikke længere leve den livsstil som motocross var gået hen og blevet for mig, og det at gå på arbejde som håndværker var heller ikke noget som gjorde situationen bedre.

Hver morgen startede med hovedpine, ondt i nakken, små øvelser for at få den i gang, og min nattesøvn var heller ikke noget at råbe hurra for, hovedpine var hurtigt gået hen og blevet en del af hverdagen.

I tiden fra mit uheld til min første behandling var jeg stoppet med motocross, og startet med at studere i Århus. Det med at skulle sidde stille og kigge op på tavlen, eller ned i en bog 40-50 timer om ugen, kunne man jo betegne som fysisk afslappende, men fandt hurtigt ud af at det var nakken ikke enig med mig i.

Samtidig havde jeg sat mig et mål, nærmest i protest over min situation samt andre inspirationskilder, nemlig at jeg ville gennemføre en ironman, selvom lægerne havde fortalt mig at jeg skulle holde mig fra specielt fra svømning og cykling.

(En ironman består af 3,8km svømning, 180km cykling og 42km løb)

Efter adskillige behandlinger ved diverse terapeuter, kom jeg til Michaiel med en vis skeptisk, da der endnu ikke var nogle som havde kunne hjælpe mig indtil videre.

Under den første behandling husker jeg, at jeg undrede mig over at han ikke talte særlig meget om hans arbejde, small talk frem og tilbage var der masser af og det sædvanlige hvis man selv skulle gøre noget under behandlingen. Jeg var vant til at de fleste fortalte om ALT hvad de kunne og vidste, og hvilke kurser de havde taget.

Så da jeg forlod Kolding var det med en lidt mærkelig fornemmelse. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige til det, for han sagde blot at “det skal jeg nok lige kigge på” når jeg nævnte steder jeg havde ondt. Dagen efter var nakken lidt øm hvilket han også havde gjort mig bekendt med.

Men på 2. dagen kunne jeg allerede begynde at mærke fremskridt, det var ikke 100%, men mere fremskridt end jeg havde prøvet hidtil.

Efter 3-4 behandlinger af nakken har jeg den dag i dag ingen problemer, har dog få gange prøvet at have en irritationer i nakken hvis jeg fx har cyklet langt, eller har brugt hele dagen og natten med skole arbejde. Men den irritation er over efter et par timer, når jeg er i gang med noget andet.

Da træningen til min ironman begyndte at spidse til, og man havde over 20 træningstimer i ugen, kunne man næsten ikke undgå diverse småskader, og overbelastninger. Her kan nævnes skinnebensbetændelse, løberknæ og overbelastning af foden (betændelse i vristen). Heldigvis havde jeg ikke alt for lange pauser fra min træning, da Michaiel med en enkelt eller to behandlinger kunne fjerne den tilstand. I den forbindelse var han min regningsmand så jeg var i stand til at opnå den træningsmængde jeg gerne ville.

Med hjælp fra Michaiel, både før og under konkurrencen klarede jeg min første ironman på 10 timer og 58 min.

– Hvilket jeg gerne vil takke mange gange for, både for skade-behandlinger, mental forberedelse og anbefalinger af kost samt kosttilskud.

Rasmus Nissen

Jeg var så uheldig at trykke et par ribben ved et styrt på dansegulvet en fredag aften. Efter en dag med store smerter gik jeg til Michaiel, der selv identificerede og lagde hånden på præcis de to ribben der voldte mig problemer.

Jeg mærkede ikke umiddelbart nogen speciel summen eller pludselige stød, ryk eller for den sags skyld ubehageligheder. Det eneste jeg mærkede var en smule varme, hvor hånden lå. Nu er det jo ikke unormalt at en håndflade vil afgive varme, men alfa omega er, at det gik lige under en uge før jeg igen var i fuld vigør, hvor man normalt vil forvente op til en måned med smerter.

Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg vil gå hen næste gang…

Rene Christensen

Først tusind tak for den hjælp du har givet mig.

Da jeg første gang kom hos dig, kunne jeg næsten ikke gå eller stå på grund af smerter i ryg og ben, som er helt nedslidte, da jeg har arbejdet på slagteri i mange år. Jeg er tidligere blevet opereret 2 gange for 2 diskusprolaps, uden virkning. Herefter blev der forsøgt noget fysioterapi og genoptræning, også uden virkning. Men efter 4 behandlinger hos dig, har jeg ikke længere konstante smerter, vågner ikke længere med stærke smerter om morgenen, og kan nu gå en lille tur uden at få voldsomme smerter.

Gerhard Christensen

Jeg vil gerne give dig en kæmpe buket roser, fordi du har hjulpet mig med at få mit liv til at fungere igen.

Jeg har i 9 år været lammet af depression. Jeg har været i terapi, været indlagt i Hviding, det har også hjulpet mig et langt stykke hen ad vejen.

Men da systemet ikke kunne hjælpe mig mere, kunne jeg stadig ikke fungere.

Jeg kunne ikke klare mit fleksjob på 20 timer uden at have adskillige sygedage, og magtede absolut ingentin, når jeg ikke var på arbejde.

Jeg turde ikke sige fra og sige min mening.

Da jeg første gang var nede hos dig og gik efter behandlingen, var jeg meget træt, men mærkede ellers ingenting. Jeg tænkte, hmm var det bare det, men dagen efter begyndte der at ske en masse ting i kroppen på mig. Jeg blev mere let i kroppen, tingene var ikke så håbløse.

Nu har jeg været nede ved dig 5 gange og jeg skal da lige love for at der er sket ting og sager.

Nu kan jeg passe mit job, men det bedste af det hele er at jeg nu også kan lavet noget i min fritid. Nu kan jeg knokle i haven. Jeg kan lave dekorationer, tage til fester og besøge venner og nyde det.

Nu ved jeg også hvad jeg vil, og ikke vil og tør også at sige det højt.

Så nu har jeg det dejligt, det har jeg ikke haft i mange år.

Tusind tak for at jeg fik lov at møde dig, Michaiel.

Jeg kan kun give dig mine bedste og varmeste anbefalinger.

Ragna Thuesen

28-årige Michaiel S. Jensen fra Kolding er tilknyttet Vejle Basketball Klub.
Ikke fordi han er god under kurven.
Men fordi han har strøm i fingrene.

Af Flemming Linnebjerg


Klienterne sørger for at prale

– Michaiel S. Jensen havde med egne ord en ganske almindelig barndom i Kolding, hvor der hverken var hokus-pokus eller spirituelle seancer med røgelse osv. i hjemmet.

– Allederede som 10-årig oplevede jeg dog, at jeg kunne et eller andet, uden dog at kunne forklare det, så jeg parkerede det og dyrkede i stedet sport som alle andre. Og fik mig et 10-turs kort til skadestuen som det hører sig til for en frisk knægt, siger han.

Michaiel S. Jensen har arvet sine evner fra sin far, der i mere end 20 år har gjort sig som alternativ behandler, men det er sin sag at gøre noget til sin levevej, som man ikke selv kan forklare.

– Min far fyldte 40 år, inden han gjorde alvor af det. Jeg begyndte på fuld tid for to år siden. Jeg har strøm og energi i fingrene, og jeg mærker en summen i mine fingre, når jeg behandler. Efterhånden gik det op for mig, at jeg kunne noget specielt, siger han, mens han forklarer, at han ikke bruger voldsomme beløb på annoncer og salgsmateriale.

– Jeg praler ikke af det, jeg kan. Det skal mine klienter gøre, hvilket er den bedste reklame, men jeg er meget bevidst om at jeg ikke kan hjælpe alle, hvorfor jeg også af og til siger nej. Jeg kan ikke gå på vandet, som jeg skriver på min hjemmeside. Mit arbejde skal gøre arbejdet i forhold til profilering.

Vi vil jo gerne have en forklaring

Der er ikke meget okkult over Michaiel S. Jensen denne lørdag eftermiddag i Nørremarkshallen i Vejle. Han ligner det, han var engang; en sælger ulasteligt klædt i sorte ruskindssko, mørke jeans, en lyseblå løsthængende skjorte og en mørk jakke. Mange svigermødre ville med røde kinder glæde sig over at have ham ved siden af datteren. Som en almindelig ualmindelig svigersøn.

– Efter handelsskolen var jeg klar til at springe ud som behandler, men det “tillod” min far ikke, hvilket jeg takker ham for i dag. Så fik jeg noget livserfaring, til tider stresset livserfaring, og det er brugbart i mit virke i dag, siger Michaiel S. Jensen, der kom i kontakt med Vejle Basketball Klub via spillende træner Claus L. Hansen.

– Han kom til mig med forskellige problemer, som vi fik styr på, og det er et eksempel på, at mund til mund metoden er den rette i en branche af skepsis og også mange platugler.

Michaiel S. Jensen taler flere gange om at holde benene på jorden. Han er ikke genert. Men ydmyg. Ikke mindst over for egne evner, fordi der ikke findes en forklaring på evnerne.

– Som sælger kunne og skulle jeg argumentere for nogle ting, men det kan jeg ikke nu. Jeg har ingen fine brochurer med lange forklaringer på, hvorfor mine behandlinger virker. Og hvordan den virker. Det er lidt frustrerende, ikke? Vi vil jo gerne have en forklaring på alt, konstaterer Michaiel S. Jensen.

Det unaturlige er syntetisk

Han behandler det meste, dog holder han sig fra folk med cancer, da han ikke forstår sygdommen…

– Jeg har dog været heldig at hjælpe folk med for eksempel rygproblemer. Folk som krøb ind med vanvittige smerter for efter ganske få behandlinger at bevæge sig ubesværet rundt igen. Men jeg lover ikke folk noget, giver aldrig falske forhåbninger, og jeg kræver af mig selv, at der er mærkbar forandring efter kort tid. Helst allerede efter første behandling. Ellers kan og skal jeg ikke forsøge at hjælpe.

Michaiel S. Jensen er årsagsbehandler mere end symtombehandler, og via energien i hænder retter han kroppens ubalance. Eller hjælper naturen på vej, som han siger.

– Der er altså ikke noget farligt, underligt, dystert eller unaturligt ved det her. Det er ikke spooky, men en ældgammel behandlingsform, som vi bare har glemt. I min verden er “varme hænder” langt mere naturlig end en syntetisk pille.

Skepsis afløst af tilfredshed 

Spillerne på Vejle Basketball Klubs 1. divisionshold overfaldt ikke lige frem klubbens nye behandler med det samme. I dag stiller tingene sig anderledes.

Første gang Michaiel S. Jensen stillede i Vejle Basketball Klub havde han to personer på briksen.

Spillende træner Claus L. Hansen, som han kendte i forvejen, samt en spiller mere.

– Nej, der var ikke kø for at komme ind til mig, siger Michaiel S. Jensen med et smil.

Sportsfolk er vant til fysioterapeuter, massører og det etablerede behandlingssystem, så en healer i sundhedsektoren kræver naturligvis tilvænning.

– Alle er tilfredse med Michaiel. Ingen tvivl om det, siger Martin Madsen, der i øjeblikket modtager behandling for en forstuvet ankel.

– Vi var da skeptiske i begyndelsen, men efterhånden er ingen i tvivl om, at det hjælper, som Martin Madsen siger, mens Michaiel S. Jensens varme hænder omkranser Vejle-spillerens ankel.

– I dag samarbejder Michaiel S. Jensen med en del sportsklubber, men ikke det etablerede behandlingssystem. Det er stadig lidt tys-tys og underligt med healing.

– Jeg har det fint med at arbejde væk fra rampelys og omtale. Det vigtigste for mig er at hjælpe folk, og heldigvis er jeg lykkelig uvidende om, hvad det etablerede system mener om mig.

Spillende træner Claus L. Hansen, er manden bag healerens entré i klubben, og det hele begyndte med Claus L. Hansens private besøg hos Michaiel S. Jensens far.

– Han klarede mine rygproblemer, selv om jeg inden havde prøvet alt uden held, og siden klarede han andre problemer for mig. Fordi han var så booket op, henviste han mig til sin søn, Michaiel, og det gav de samme positive resultater for mig, siger Vejle Basket Klubs spillende træner Claus L. Hansen.

Han introducerede derfor Michaiel S. Jensen i klubben, og der var masser af skepsis i begyndelsen.

– Sportsklubber har normalvis en fysioterapeut tilknyttet, men vi gik direkte til noget, som jeg vidste virkede. Det er et tilbud uden tvang til spillerne, og Michaiel er god til at sige fra, hvis der er noget han ikke kan klare. Resultaterne med Michaiel har været fine, og jeg satser på, at vi også i den kommende sæson har ham med omkring holdet, siger Claus L. Hansen.

 

Har du problemer jeg kan hjælpe dig med?

Kontakt mig, og lad os få en snak.